Om Nordmakens Pistolskytteklubb

Nordmarkens Pistolskytteklubb har sin skjutbana c:a 10 km öster om Årjäng. Från E18 vid Sandaholms camping är skyltat med "NPSK".

Vill du komma i kontakt med klubben så skickar du lämpligen e-post på följande adresser: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Styrelsen vald för 2018

Kassör: Bo Forsbacke

Ledamot: Roger Jansson

Suppleant: Johan Olsson
Suppleant: Mats Andersson

Medlemsavgifter 2018:

Medlemsavgift till klubben:
Över 20 år: 150 kr
Under 20 år: 50 kr
Familjemedlemskap: 200 kr
Stödmedlem: 100 kr

Medlemsavgift till förbund:
För aktiva medlemmar i SPSF tillkommer förbundsavgift 260 kr (Övriga aktiva i familjemedlemskap 200kr) För aktiva medlemmar i IPSC Licensavgift (300 kr.)

Exempel 1. Ska man vara aktiv medlem och nyttja skjutbanan så kostar det 150+260=410kr om man har gjort sina arbetsdagar. Om man inte medverkat på arbetsdagarna tillkommer ytterligare 400kr

Exempel 2. Gäller det familjemedlemskap så är det 200+260 och sen 200 för varje familjemedlem som ska vara aktiv på skjutbanan, plus arbetsdagar, så en familj med 2 aktiva och gjorda arbetsdagar blir 200+260+200=660kr om ej gjorda arbetsdagar +400.

OBS!!! Avgiften för arbetsdagar om 400 kr skall betalas in i år. Kommer du på två arbetsdagar, har du avgiften innestående till nästa år! Och det räcker med en person ur ett familjemedlemskap som gör arbetsdagar och de 400 gäller för hela familjen så alltså aldrig mer än 400 per familj och år för arbetsdagar.

Medlemsavgifter och andra betalningar mottages tacksamt på bankgirokonto:  121-3198  Swedbank

Tuesday the 14th.